Kulturelle fællesspisninger

20.09.23
Nu kan du igen komme til kulturelle fællesspisninger på B-spis – læs mere om fællesspisningerne her.

Sammen med restaurant B-spis inviterer vi endnu en gang til tre kulturelle fællesspisninger. Temaet for de tre fællesspisner er tid – fortid, nutid og fremtid.

Fællesspisning om fremtiden den 27. september

Hvordan smager fremttiden mon? Det skal vi smage på de. 27. september. I samarbejde med kulturformidlere fra Næstved Bibliotek og Borgerservice har chefkok Simon Langkjær kreeret en menu, som – med inspiration fra litteraturen – rækker helt ud i fremtiden.

Køb billet til fællesspisningen om fremtiden her. 

Fællesspisning om fortiden den 18. oktober

Fortidens mad er på menuen til fællesspisningen den 18. oktober. Vi får besøg af madhistoriker Bettina Buhl-Blæsild, som vil tage os på en rejse bag om måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven og på marken (altså i overført betydning), og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.

Køb billet til fællesspisningen om fortiden her.

Fællesspisning om nutiden og gentagelser den 15. november

Til den sidste fællesspisning i dette efterår har vi inviteret den prisvindende forfatter Solvej Balle til at deltage i fællesspisningen og undervejs fortælle om sit syvbindsværk ’Om udregning af rumfang’, som hun i 2022 modtog Nordisk Råds Litteraturpris for. 'Om udregning af rumfang' er en tankevækkende romanserie om kvinden Tara Selter, som bliver ved med at vågne op til den samme dag. Aftenens menu er inspireret af de endeløse gentagelser samt den mad, som bliver beskrevet i romanserien. Vi skal med andre ord smage på Solvej Balles prisvindende værk med alle vores sanser.

Køb billet til fællesspisningen om nutiden og gentagelser her.

Emne