Vi tilbyder

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Og to bogautomater - en i Sct. Jørgens Park centret, og den anden i Karrebæksminde ved broen.

Gratis

Alle kan bruge bibliotekerne og det er gratis at låne f.eks. bøger, tidsskrifter, musik, film, malerier og spil. På biblioteket er der adgang til internettet for både børn og voksne. Her er masser af inspiration til at læse og lære, opleve og fordybe sig og frirum til blot at mødes, snakke eller lytte til musik.

Bliv bruger

Du kan blive bruger ved at møde op på et af de fem biblioteker medbringende dit sundhedskort. Hvis du er over 18 og har NemID kan du også gøre det online. Klik på "Log ind" oppe til højre her på siden og vælg boksen: "Opret dig som låner". Se mere om at blive låner.

Borgerservice

Der er Borgerservice på alle bibliotekerne. Se mere om borgerservice.

Bogautomater

På klapbroen i Karrebæksminde og i Sandwichbaren i Sct. Jørgens Park i Næstved er der bogautomater, hvor du kan låne og aflevere bøger. 

e-biblioteket

Hér på hjemmesiden kan du søge og reservere materialer i biblioteksbasen, og du kan betjene dig selv på en række forskellige andre måder. Du har også adgang til et antal digitale udlånsmaterialer og opslagsværker, som biblioteket stiller til rådighed for indmeldte lånere.  Du kan finde dem under. Gå til e-biblioteket.

Inspiration og arrangementer

Læs også om bibliotekernes mange arrangementer og udstillinger. Og bliv inspireret til at vælge i den guldgrube af bøger, tegneserier, film, spil, netlydbøger, musikfiler, databaser o.s.v., som du har adgang til som låner på bibliotekerne i Næstved Kommune. Se mere om inspiration.

God fornøjelse!