Vi tilbyder

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Vi har desuden en bogautomat ved broen i Karrebæksminde.

Gratis

Alle kan bruge bibliotekerne, og det er gratis at låne bøger, tidsskrifter, musik, film, spil og grafiske værker. Der er trådløst netværk på alle bibliotekerne. Her er masser af inspiration til at læse og lære, opleve og fordybe sig og frirum til blot at mødes, snakke eller lytte til musik.

Bliv bruger

Du kan blive bruger ved at møde op på et af de fem biblioteker medbringende dit sundhedskort. Hvis du er 13 år og derover og har NemID/MitID, kan du også gøre det online. Klik på "Log ind" øverst til højre her på siden og vælg boksen: "Opret dig som låner". Se mere om at blive låner.

Borgerservice

Der er Borgerservice på alle bibliotekerne. Se mere om Borgerservice.

Bogautomat

Ved klapbroen i Karrebæksminde er der en bogautomat, hvor du kan låne og aflevere bøger. 

e-biblioteket

Her på hjemmesiden kan du søge og reservere materialer i biblioteksbasen, og du kan betjene dig selv på en række andre måder. Du har også adgang til et antal digitale udlånsmaterialer og opslagsværker, som biblioteket stiller til rådighed for indmeldte lånere. Du kan finde dem under fanen E-materialer.

Inspiration og arrangementer

Læs også om bibliotekernes mange arrangementer og udstillinger. Og bliv inspireret til at vælge i den guldgrube af bøger, tegneserier, film, spil, netlydbøger, musik og databaser, som du har adgang til som låner på bibliotekerne i Næstved Kommune. Se mere om inspiration.

God fornøjelse!