IT-caféer

Biblioteket driver i samarbejde med frivillige to IT-caféer i Næstved Kommune.

Deltagerne hjælper hinanden

IT-caféerne er åbne to eller flere gange om måneden, og deltagerne hjælper hinanden med de problemer, der kan opstå, når man bruger PC, tablet eller smartphone. Biblioteket er igangsætter på IT-caféerne, men når en café er etableret, drives den videre af deltagerne. Hver café har en tovholder, der har en grundlæggende viden om IT og lyst til at hjælpe andre. 

God stemning

En vigtig del af IT-caféerne er den gode atmosfære. Ingen spørgsmål er dumme - det er ok at synes, at noget er svært. I fællesskab finder deltagerne løsninger og bliver mere trygge ved den teknologiske udvikling. Og så er der ofte kaffe og kage på bordet, for det gør ikke noget, at det også er hyggeligt at mødes!

Biblioteket støtter

Hvis der er behov for det, kommer biblioteket ud og deltager i et møde. Hvis der er et særligt emne, som brugerne ønsker at vide noget om, kan biblioteket også bidrage med et oplæg.

Hvor og hvornår

Der er pt. to IT-caféer i Næstved Kommune. Du er altid velkommen til at møde op og se, om det er noget for dig. Her kan du se, hvornår og hvor de mødes:

Mandag kl. 15-17 - Musiklokalet på Sydpolen, Parkvej 109, Sydbyen

Onsdag kl. 10-12 - Fuglebjerg Bibliotek, Byagervej 1, Fuglebjerg

Hør mere

Hvis du vil vide mere om IT-caféerne, så kontakt bibliotekar Lars Ovesen, tlf.: 5588 4154, mail: larov@naestved.dk