Få besked på sms eller e-mail

Det er hurtigere og billigere end et fysisk brev, og som ekstra service får du en påmindelse to dage før afleveringsdatoen.
For at få beskeder fra biblioteket på sms eller e-mail skal du skrive dit mobilnummer eller e-mail-adresse (meget gerne begge dele) på hjemmesiden under Min side - "Redigér bruger". Du kan også henvende dig til personalet med oplysningerne. 
 

Hjemkaldelser og reserveringer

Når du har tilmeldt dig, vil du få besked om reserverede materialer på sms/e-mail i samme øjeblik, vi har dem klar til dig. Hjemkaldelser kommer også på e-mail eller sms. Regninger sendes stadig med brevpost, hvis du ikke er tilmeldt Digital Post.
 

Påmindelser om aflevering

Som en yderligere service får du en besked to dage før, du skal aflevere materialerne. Vi gør dog opmærksom på, at påmindelser og hjemkaldelser er en service, og at du skal betale bøde på for sent afleveret materiale, selvom du ikke har fået påmindelse eller hjemkaldelse om det.
 

Fornyelser

Du kan forny dine lån under "Min side" ved at logge dig på hjemmesiden øverst i højre hjørne eller ved at følge instruktionen i bunden af den sms med påmindelse om aflevering, som du har modtaget. Hvis du ikke modtager en kvittering, er din afsendte sms ikke behandlet. På kvitteringen står hvor mange lån, der er fornyet og hvor mange, der ikke er fornyet. Kvitteringen fungerer som bevis ved evt. tvivl om, hvorvidt fornyelsen er foretaget. 
 

Du kan følge med på hjemmesiden

Hvis der er problemer med afsendelse af beskeder, bliver det meldt ud som nyhed her på hjemmesiden.