Lån af lokaler

Læs her om de forskellige muligheder for at låne lokaler: møderum og studierum på bibliotekerne i Næstved Kommune.

Næstved Bibliotek

Næstved Bibliotek råder over Salen, der kan opdeles i tre mindre møderum. Lokalerne kan lånes/lejes af foreninger og folkeoplysningsforbund til arrangementer, kurser og mødevirksomhed i dag- og aftentimer efter visse regler. Du kan læse mere om mulighederne og se takster for leje af Salen her

Book Salen ved at ringe på tlf. 55884000, mandag-fredag kl. 10-15 eller send en mail til bibliotekerne@naestved.dk 

Du kan også booke et studierum, som er beregnet til 2-3 personer. Det er gratis at låne studierummet, og det kan benyttes i bibliotekets betjente åbningstid.

Book mødelokale på Næstved Bibliotek her

Fensmark Bibliotek

Biblioteket har en mødesal, som kan benyttes af foreninger i Næstved Kommune. Der er plads til 24 personer ved cafeopstilling og 30 ved foredragsopstilling. 
Udstyr: Tavle, projektor og lærred. Der er adgang til kaffemaskine og service mv. i bibliotekets køkken.
Aftenmøder skal være afsluttet senest kl. 21.30. Du kan booke mødesalen i 1-3 timer.

Book mødelokale på Fensmark Bibliotek her

Fuglebjerg Bibliotek

Der er 2 studielokaler på 1. sal med henholdsvis 1 og 2 arbejdspladser. De er indrettet med skrivebord, whiteboard, computer med netadgang og adgang til printer. Der er også mulighed for at booke et stort mødelokale med storskærm og whiteboard. I lokalet kan der være ca. 35 personer ved opstilling med stolerækker og ca. 24  ved bordopsætning. Derudover er der indrettet et mødelokale uden teknisk udstyr, men med mulighed for brug af whiteboard, med plads til 8 personer. De kan benyttes af  alle borgere.

Fra 2018 er det blevet muligt at booke bibliotekets nye ”Fortællerum”. Her findes en lille scene, en fortællerstol og podier. Der er plads til 20 – 25 børn eller ca. 12 voksne.

Book på Fuglebjerg Bibliotek her

Glumsø Bibliotek

I Borgerstuen er der plads til 8, allerhøjest 10 personer. Du kan booke Borgerstuen i op til 3 timer pr. dag. Borgerstuen skal forlades senest kl. 21.30. 

Book Borgerstuen på Glumsø Bibliotek her

Korskilde Bibliotek

Bibliotekets multirum kan benyttes af foreninger i nærområdet. Multirummet kan bookes til møder og arrangementer. Der er mulighed for afskærmning med foldevæg. 
Udstyr: Scenepodie, projektor, lydanlæg og Smartboard. Mulighed for at tilslutte pc og Mac (kræver VGA-adapter). 
Kapacitet: 30 personer ved bordopstilling 30 personer ved stoleopstilling.
Du kan booke mødelokalet i op til 4 timer pr. dag. Aftenmøder skal være afsluttet senest kl. 21.30.  

Book multirum på Korskilde Bibliotek her