Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket
For hvem?

Mange slags familier (for de 4 til 7-årige)

I uge 11 (fra den 11.3 – 16.3) sætter vi på Næstved Bibliotek fuld fokus på forskellige familietyper. Det hele kulminerer i alle regnbuens farver lørdag den 16.3, når vi får besøg af ”FAR OG PAPA” aka Kaspar og Lambang Arianto.

I ugen op til besøget har vi 4 små arrangementer, som sætter fokus på mangfoldige familieformer. Børnekulturformidleren læser en bog og bagefter ser vi nogle små film. Det hele omhandler på en eller anden vis noget med familie. 

Bagefter kan børnene tegne en tegning af netop deres familie. Bor du sammen med far og bonus-mor, er du alene med far, har du to mødre eller to fædre, er du adapteret, bor du i en kæmpe familie med søskende og bonussøskende eller noget helt andet. 

Vi laver en flot udstilling med tegninger af familier i alle regnbuens farver.

Har man ikke mulighed for at komme til et af de fastsatte arrangementer, kan man alligevel sagtens kigge forbi i løbet af ugen og lave en tegning af sin familie, som kan komme med i udstillingen. Måske læser børnekulturformidleren en historie højt, mens man tegner.

BEMÆRK: Arrangementet med Far og Papa kræver tilmelding – læs mere her: https://www.naesbib.dk/arrangementer/foredrag/familier-og-fortaellinger-...

De øvrige arrangementer kræver ikke tilmelding – her møder man blot op. 

Hvis I deltager som institution, ser vi gerne, at I henvender jer et par dage i forvejen og melder jeres besøg til annhma@naestved.dk eller bibb@naestved.dk
 

Emne