Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
35 kr.
Lokalitet
Næstved Makerspace
Teatergade 23, 2. sal
4700 Næstved
Arrangører
Næstved Bibliotek, Næstved Maker Space
For hvem?
Section

Lav din egen hjertemosaik - for 9-13 år

Udtryk, hvad du gemmer i hjertet, gennem skabelsen af en smuk glaslignende mosaik.

Biblioteket besøger i vinterferien Næstved Maker Space, hvor vi skal lege med former, farver og folieskærer.

Børnelitteratur der vokser ud i rummet
Vi starter med en højtlæsning af historien ”I mit lille hjerte” og ud fra bogen taler vi om, hvad vi hver især gemmer på i hjertet – og lader det komme til udtryk i skabelsen af en smuk hjertemosaik.
Mosaikkerne fremføres på akrylplader, med et virvar af farver og former, som vi selv skaber ved brug af folieskæreren på Maker Space.

Hjertemosaikken får børnene efterfølgende med hjem. Den vil kunne hænge smukt i et hvert vindue og lade farverne, fra det gennemtrængende lys, stråle ud i rummet, som kærlig påmindelse om, hvad barnet gemmer i hjertet.

Vi taler om kærlighed
I første halvår af 2024 beskæftiger Næstved bibliotek sig med temaet kærlighed.

Kærlighed knytter mennesker sammen. Det gælder i forholdet mellem forældre og børn eller bedsteforældre og børnebørn. Kærligheden rummer tusind følelser fra den helt overfladiske berøring i den første forelskelse til den dybeste, varigste tilstand, som kun døden kan afslutte. Den er noget af det enkleste, der findes, for den kommer af sig selv, men kærlighed kan også være den mest komplekse tilstand, vi mennesker kan udsættes for. 

”Lav din egen hjertemosaik” er et af bibliotekets kærlighedsarrangementer for børn, som afholdes i samarbejde med Næstved Makerspace.

Vigtigt om tilmelding
Foretag én tilmelding pr. barn. Voksne ifølge med børn er gratis og kræver ikke tilmelding.
 

Emne