Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:45
Pris
50 kr.
Lokalitet
Næstved IF Fodbolds klubhus
Rolighedsvej 25
4700 Næstved
Sted
Næstved IF Fodbolds klubhus
Arrangører
Næstved Bibliotek, NIF Fodbold
For hvem?

Vi nørder: Kærlighed til fodbold med Morten Bruun

Elsker du fodbold? Så glæd dig til to gange 45 minutter i selskab med fodboldekspert Morten Bruun.

Morten Bruun (ekspertkommentator til landsholdets kampe, europamester og Silkeborg-legende blandt meget andet) har skrevet bogen Kampdag om dansk fodbolds historie, hvor han dykker ned i 43 danske fodboldklubbers historie. 

I dette foredrag fortæller han nogle af de bedste, sjoveste og mest nørdede historier han fandt under sin research og selvfølgelig kommer der også til at være fokus på Næstved som fodbold-by. Forhåbentlig er Næstved Boldklub godt på vej til at redde sig et år mere i 1. division til den tid! 

Med kun 33 dage til Danmark spiller mod Slovenien i vores første gruppekamp til EM, bliver der sikkert også plads til at snakke om forventningens glæde til sommerens store slutrunde i Tyskland.

For at skabe lidt ekstra fodboldstemning, holdes arrangementet selvfølgelig i NIF Fodbolds klubhus på Rolighedsvej 25. Tag gerne din yndlings fodboldtrøje på, så vi kan skabe den helt rigtige stemning!
Foredraget vil (naturligvis) have to halvlege af 45 minutter og en pause på 15 minutter. 

Om Vi Nørder
”Vi Nørder” er overskriften på en række arrangementer og en podcast fra Næstved Bibliotek. Idéen er, at vi hver gang kaster os over et emne, som vi ”nørder” ud fra en ofte lidt skæv vinkel, og at man som deltager får og gerne deler fascinerende viden, man ikke anede man manglede! 

Podcasten kan høres på Spotify og lignende platforme. Du finder den ved at søge på ”Vi Nørder”.
 

Emne