Lars Kramhøft og manderoller. Foto: Lars Kramhøft
Lars Kramhøft og manderoller. Foto: Lars Kramhøft

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis, men tilmelding er nødvendig
Bibliotek
Sted
Lille scene
For hvem?

Lars Kramhøft og manderoller

Tegner og forfatter Lars Kramhøft holder et oplæg om manderollens privilegier og faldgruber baseret på sine tegneserier.

Han vil særligt tage udgangspunkt i sin nyeste udgivelse ’Noget frygteligt er altid lige ved at ske’, der er en autofiktiv fortælling om en ung mand, som flytter til byen for at gå på sin drømmeuddannelse, men som har svært ved at leve op til de mandeidealer han bl.a. kender fra Hollywood. Han formår ikke at skabe meningsfulde sociale relationer og udvikler langsomt ensomhed, angst og depression. 

Efter oplægget vil der være plads til spørgsmål og biblioteket opfordrer de fremmødte til at diskutere nogle af tidens manderoller. For at få snakken i gang har biblioteket udviklet nogle samtalekort om manderoller.
Inden arrangementet på Næstved Bibliotek når Lars Kramhøft også at udgive et tegneserieessay i anledning af mændenes kampdag den 19/11, som kan bringes ind i samtalen.

Lars Kramhøft har lige modtaget Claus Deleuran-prisen for årets tegneserieforfatter på Bog Forum for netop ’Noget frygteligt er altid lige ved at ske’. 

Arrangementet er en del af Næstved Biblioteks fokus på manderoller, der varer året ud.