Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket og Lille Scene
For hvem?

Kom i lære som Amors Assistent

Deltag i uddannelsen som Amors Assistent og lær at beherske kærligheden med både smukke ord og pile (5-10 år).

Amors pil kan ramme pludseligt og ud af det blå, men hvordan arbejder den lille fyr, med de bløde vinger og de hjerteformede pile, egentlig?

En kærlighedsuddannelse
Kærligheden kan være en svær størrelse at beherske, men heldigvis for Næstved uddanner vi på valentinsdag en hel flok flyvende ”Amors Assistenter”, til at løfte byen op på én stor pude af lyserøde skyer.
Med luften tæt af amoriner skal vi lære kærlighedsdisciplinerne; at elske sig selv, at svæve, at se noget poetisk smukt i andre og at ramme rent i hjertet.

Vi starter arrangementet kl. 10 med højtlæsning af bogen ”Vitello får en klam kæreste” ved Lille Scene. Og Vitello får brug for hjælp. Han skal nemlig vise sig at have lidt svært ved, at åbne sit hjerte. 
Den sidste store opgave i denne kærlighedsuddannelse bliver derfor at hjælpe Vitello på vej med kærligheden, før overrækkelsen af det eksklusive ”Amors Assistent” uddannelsesdiplom.

Vi taler om kærlighed
I første halvår af 2024 beskæftiger Næstved bibliotek sig med temaet kærlighed.

Kærlighed knytter mennesker sammen. Det gælder i forholdet mellem forældre og børn eller bedsteforældre og børnebørn. Kærligheden rummer tusind følelser fra den helt overfladiske berøring i den første forelskelse til den dybeste, varigste tilstand, som kun døden kan afslutte. Den er noget af det enkleste, der findes, for den kommer af sig selv, men kærlighed kan også være den mest komplekse tilstand, vi mennesker kan udsættes for. 

Uddannelsen som Amors Assistent er et af bibliotekets kærlighedsarrangementer for børn.

Praktisk information
Der er ingen tilmelding til arrangementet. Mød blot op. Arrangementet foregår mellem 10 og 12, men forvent at posterne tager ca. 1 time at gennemføre. Kan I ikke nå at være med til arrangementets start, har I derfor også mulighed for at slutte jer til senere.

Emne