Om Korskilde Bibliotek

Korskilde Bibliotek er et integreret bibliotek med skolebibliotek, folkebibliotek og borgerservice. Biblioteket ligger i Brøderup – tæt på Tappernøje.

Korskilde Bibliotek, som blev indviet i august 2012, er et integreret bibliotek, der rummer både skolebibliotek, folkebibliotek og borgerservice. Det er kommunens første integrerede bibliotek og samtidig det første bibliotek i mange år i den østlige del af kommunen. Tidligere er Fladså blevet betjent med bogbus og bogbil fra Næstved. Korskilde Bibliotek ligger i centralt placeret i Brøderup, tæt på købmand og busstoppested, og der er gode parkeringsmuligheder for biler og cykler. Biblioteket er bygget sammen med Korskildeskolen, og der er direkte adgang fra Korskildevej.

Vi tager ikke imod kontanter. Betaling skal ske via betalingskort eller Mobile Pay. Vi modtager alle typer betalingskort.

Du kan benytte biblioteket mandag til torsdag fra kl. 8 til 22 og fredag til søndag fra kl. 8-17. Vær dog opmærksom på, at biblioteket fortrinsvist fungerer som skolebibliotek fra 8 til 13 mandag til fredag.

Borgerservice

Borgerservice på Korskilde Bibliotek foregår via en skærm. Du skal bestille tid til Borgerservice senest 1 time før. Det er IKKE muligt at få lavet pas og kørekort og udstedt NemID via skærmløsningen. 

Når du har fået et tid, møder du op på biblioteket, ganske som du plejer, men borgerservice-medarbejderen befinder sig i Næstved. På den måde kan du få hjælp fra den helt rigtige medarbejder og i et større tidsrum end hidtil. Der er indrettet et separat lokale, hvor du kan få hjælp i fred og ro, og det kræver absolut intet teknisk kendskab eller anden særlig indsats fra din side at benytte løsningen.

Pas og kørekort ekspederes ikke på Korskilde Bibliotek.

Selvbetjent Åbningstid

Udover den betjente åbningstid har Korskilde Bibliotek selvbetjent åbningstid kl. 8-22 mandag til torsdag og 8-17 fredag til søndag.
Læs mere om selvbetjent åbningstid

Udstillinger

Korskilde Bibliotek er meget interesseret i at give plads til udstillinger, og har du noget, du gerne vil udstille, er du velkommen til at kontakte bibliotekets personale på telefon 55884050 eller mail nstko@naestved.dk.