Om Korskilde Bibliotek

Korskilde Bibliotek er et integreret bibliotek med skolebibliotek, folkebibliotek og borgerservice. Biblioteket ligger i Brøderup – tæt på Tappernøje.

Korskilde Bibliotek ligger i forlængelse af Fladsåskolen Korskilde, men det er et Bibliotek for alle borgere og ikke kun elever på skolen. Du finder biblioteket på Korskildevej 2A, 4733 Tappernøje.

Faciliteter på Korskilde Bibliotek
Vi har et stort udvalg af alt fra krimier til brætspil og du kan også nemt afhente reservationer på biblioteket samt læse dagens aviser. Biblioteket har også computere og printer til fri afbenyttelse. Hvis du skal betale for et print, skal du betale med kort (vi modtager alle typer betalingskort) eller MobilePay. Vi tager ikke imod kontanter. Print koster 2 kr. pr. side. Du er også velkommen til at bruge Bibliotekets lokaler til at mødes. Hvis du er en forening eller institution, har du også mulighed for at booke multisalen eller mødelokalet på Korskilde Bibliotek. I multisalen er der adgang til projektor, dvd-, og lydanlæg. Giv personalet besked, hvis du ønsker at bruge noget af dette, når du booker salen.

Borgerservice på Korskilde Bibliotek
Korskilde Bibliotek har besøg af Borgerservice en gang hver anden uge. Det sker på mandage i lige uger fra kl. 10-13. Du skal bestille tid, hvis du fx skal have lavet pas, kørekort og MitID. Gå direkte til tidsbestilling her, eller læs mere om, hvad du kan få hjælp til på Korskilde Bibliotek.

Åbningstider og selvbetjening
Her kan du se åbningstiderne på Korskilde Bibliotek. Der er selvbetjent åbningstid fra kl. 8-22 mandag-torsdag og 8-17 fredag-søndag. I juli måned er der kun selvbetjening på lokalbibliotekerne (Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø og Korskilde) i Næstved Kommune.

Udstillinger
Korskilde Bibliotek er meget interesseret i at give plads til udstillinger, og har du noget, du gerne vil udstille, er du velkommen til at kontakte bibliotekets personale på telefon 5588 5588 eller mail nstko@naestved.dk.

Arrangementer i Korskilde
Korskilde Bibliotek afholder flere arrangementer i løbet af året, bl.a. filmfremvisninger og foredrag – hold øje med arrangementskalenderen for at se mere om hvad der sker. 

Kontaktoplysninger
Korskilde Bibliotek
Korskildevej 2a, Brøderup
4733Tappernøje

Telefon: 5588 5588
E-mail: nstko@naestved.dk

Du kan også følge Korskilde Bibliotek på Facebook