Om Korskilde Bibliotek

Korskilde Bibliotek er et integreret bibliotek med skolebibliotek, folkebibliotek og borgerservice. Biblioteket ligger i Brøderup – tæt på Tappernøje.

Korskilde Bibliotek, som blev indviet i august 2012, er et integreret bibliotek, der rummer både skolebibliotek, folkebibliotek og borgerservice. Korskilde Bibliotek ligger i centralt placeret i Brøderup, tæt på købmand og busstoppested, og der er gode parkeringsmuligheder for biler og cykler. Biblioteket er bygget sammen med Korskildeskolen, og der er direkte adgang fra Korskildevej.

Du kan benytte biblioteket mandag til torsdag fra kl. 8.00 til 20.00 og fredag til søndag fra kl. 8.00-17.00. Vær dog opmærksom på, at biblioteket fortrinsvist fungerer som skolebibliotek fra 8.00 til 13.00 mandag til fredag.

Borgerservice

Hver anden tirsdag er der en borgerservicemedarbejder til stede i tidsrummet kl. 10.00-12.00. Du kan få hjælp til følgende:

Pas 
Kørekort
Adresseforespørgsel og bopælsattest
Boligstøtte
Børnetilskud
Flytning
Pension
Skat
Sundhedskort
Udstedelse af NemID
Varmetilskud

Det er muligt at få taget billede til pas og kørekort i forbindelse med ekspeditionen. Dette koster 139 kr.

Tilbuddet er især rettet mod borgere, der ikke er i stand til at anvende NemID eller har svært ved at benytte de digitale løsninger. 

Hvis du ønsker hjælp i Borgerservice, skal du bestille tid i forvejen. Læs mere her

Vi tager ikke imod kontanter. Betaling skal ske via betalingskort eller Mobile Pay. Vi modtager alle typer betalingskort.

Selvbetjent åbningstid

Udover den betjente åbningstid har Korskilde Bibliotek selvbetjent åbningstid kl. 8.00-20.00 mandag til torsdag og 8.00-17.00 fredag til søndag.

Læs mere om selvbetjent åbningstid

Udstillinger

Korskilde Bibliotek er meget interesseret i at give plads til udstillinger, og har du noget, du gerne vil udstille, er du velkommen til at kontakte bibliotekets personale på telefon 5588 5588 eller mail nstko@naestved.dk.