Om Korskilde Bibliotek

Korskilde Bibliotek er et integreret bibliotek med skolebibliotek, folkebibliotek og borgerservice. Biblioteket ligger i Brøderup – tæt på Tappernøje.

Korskilde Bibliotek ligger i forlængelse af Fladsåskolen Korskilde, men det er et Bibliotek for alle borgere og ikke kun elever på skolen.

Du finder biblioteket på Korskildevej 2A, 4733 Tappernøje.

Vi har et stort udvalg af alt fra krimier til brætspil og du kan også nemt afhente reservationer på biblioteket samt læse dagens aviser.

Biblioteket har også computere og printer til fri afbenyttelse. Hvis du skal betale for et print, skal du betale med kort (vi modtager alle typer betalingskort) eller MobilePay. Vi tager ikke imod kontanter. Print koster 2 kr. pr. side. 

Du er også velkommen til at bruge Bibliotekets lokaler til at mødes. Hvis du er en forening eller institution, har du også mulighed for at booke multisalen eller mødelokalet på Korskilde Bibliotek.
I multisalen er der adgang til projektor, dvd-, og lydanlæg. Giv personalet besked, hvis du ønsker at bruge noget af dette, når du booker salen.

Selvbetjent åbningstid

Udover den betjente åbningstid har Korskilde Bibliotek selvbetjent åbningstid kl. 8.00-22.00 mandag til torsdag og 8.00-17.00 fredag til søndag.

Læs mere om selvbetjent åbningstid

Udstillinger

Korskilde Bibliotek er meget interesseret i at give plads til udstillinger, og har du noget, du gerne vil udstille, er du velkommen til at kontakte bibliotekets personale på telefon 5588 5588 eller mail nstko@naestved.dk.

Borgerservice

Korskilde Bibliotek har besøg af Borgerservice en gang hver anden uge. Det sker på tirsdage i lige uger fra kl. 10-13. Der skal bestilles tid og du kan få hjælp til følgende:
Pas 
Kørekort
Adresseforespørgsel og bopælsattest
Boligstøtte
Børnetilskud
Flytning
Pension
Skat
Sundhedskort
Udstedelse af NemID
Varmetilskud

Arrangementer

Korskilde Bibliotek afholder flere arrangementer i løbet af året, bl.a. filmfremvisninger og foredrag – hold øje med arrangementskalenderen for at se mere om hvad der sker.