Om Glumsø Bibliotek

Glumsø Bibliotek ligger i hjertet af Glumsø, tæt på stationen, skolen og hovedgaden.

Biblioteket bliver jævnligt benyttet af den lokalhistoriske forening, børnehave, læsekreds og strikkeklub.
Har du som selvstændig, erhvervsdrivende eller forening, en god idé til et samarbejde med Glumsø bibliotek, så skriv endelig til vores mail eller kontakt os på telefon 55884030 i betjent åbningstid. Hver måned har vi udstillinger på biblioteket med værker fra lokale kunstnere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du selv ligger inde med skjulte skatte, som kunne pryde biblioteks vægge.  

Adgangsforhold
Glumsø Bibliotek ligger på torvet i Glumsø, hvor der er parkering til lægehuset og biblioteket. Til højre for den udendørs legeplads, finder du indgangen til biblioteket. Der er niveaufri adgang og automatiske døre, som i den betjente åbningstid, selv går op når du nærmer dig dørene. Er du oprettet som låner på Næstved Bibliotek, kan du selv lukke dig ind med dit sundhedskort og kode i selvbetjent åbningstid. Det gør du ved hjælp af boksen på murstensvæggen til højre for indgangsdøren. Der er intet handicaptoilet på biblioteket.   

Faciliteter på Glumsø Bibliotek
Du kan helt gratis låne Borgerstuen på biblioteket, hvor der er et stort bord med plads til 8 personer. Læs mere om bookning af Borgerstuen her.
På biblioteket har vi 4 computere, som står til fri afbenyttelse i både selvbetjent- og betjent åbningstid. Der er også mulighed for at printe, både via biblioteks computere eller egen telefon/tablet. Læs mere om hvordan du printer her.

Borgerservice på Glumsø Bibliotek
På biblioteket i Glumsø er der også borgerservice. Du skal bestille tid, hvis du fx skal have lavet pas, kørekort og MitID. Gå direkte til tidsbestilling her, eller læs mere om, hvad du kan få hjælp til på Glumsø Bibliotek.

Vi tager ikke imod kontanter. Betaling skal ske via betalingskort eller Mobile Pay. Vi modtager alle typer betalingskort.

Åbningstider og selvbetjening
Her kan du se åbningstiderne på Glumsø Bibliotek. Der er selvbetjent åbningstid kl. 8-22 mandag-torsdag og 8-17 fredag-søndag. I juli måned er der kun selvbetjening på lokalbibliotekerne (Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø og Korskilde) i Næstved Kommune.

Arrangementer i Glumsø
Søger du kulturelle indspark i din kalender, arrangerer vi f.eks. bookwalks, Litteraturbingo, Bøf & Bio, og meget andet. Følg med her i kommende arrangementer 

Kontaktoplysninger
Glumsø Bibliotek
Torvet 1
4171 Glumsø

Telefon: 5588 5588
E-mail: nstgl@naestved.dk

Du kan også følge Glumsø Bibliotek på Facebook