Om Glumsø Bibliotek

Glumsø Bibliotek ligger tæt på stationen, skole og hovedgaden. Selve Glumsø by er på ca. 4.000 indbyggere. På biblioteket kan du låne bøger, tidsskrifter, e-ressourcer, lydbøger, musik, film, spil og meget andet. Du kan læse aviser, benytte bibliotekets pc’er eller koble dig på det gratis trådløse netværk. Du kan få hjælp til at bruge bibliotekets digitale tilbud, og der er mulighed for at printe eller fotokopiere. Tæt på indgangen findes pjecer og foldere.

Borgerservice

Biblioteket tilbyder vejledning i at anvende de digitale selvbetjeningsløsninger til det offentlige, forudsat at du har og kan anvende NemID. Du har mulighed for at bestille NemID og nøglekort på biblioteket.

I den betjente åbningstid onsdag, torsdag og fredag, er der åbent for betjening af pas og kørekort, husk at du skal bestille tid. Har du brug for hjælp til at bestille tid kan du ringe på tlf. 5588 5588 mandag til onsdag kl. 9-15, torsdag kl. 9-17 eller fredag kl. 9-13. Bemærk at du ikke kan få taget foto til pas og kørekort på Glumsø Bibliotek - det kan du kun på Næstved bibliotek.

Glumsø bibliotek og Borgerservice tilbyder hver onsdag mellem kl. 10-12 udvidet borgervejledning. Tilbuddet gælder især de borgere som ikke er i stand til at anvende NemID. Husk at du også her skal bestille tid.

Vi tager ikke imod kontanter. Betaling skal ske via betalingskort eller Mobile Pay. Vi modtager alle typer betalingskort.

Selvbetjent åbningstid

Der er selvbetjent åbningstid kl. 8-20 mandag-torsdag og 8-17 fredag-søndag.
Læs mere om den selvbetjente åbningstid