Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Lille scene
For hvem?

Et monster flytter ind … og ud

Foredrag med den lokale forfatter Puk Hoppe Søe

Mange kæmper med spiseforstyrrelse, OCD, dårligt selvværd, angst og andre dumme hjerne-triggere. Det gjorde Puk Hoppe Søe fra Næstved desværre også, da hun kun var 11 år. Og det skulle tage tre år med selvskade, tvangsmotion, livsfare, intensiv behandling og flere indlæggelser, før hun fik styrken og modet til at stå imod spiseforstyrrelsens kræfter. Det fortæller hun om denne aften på Næstved Bibliotek.   

Om at kunne sprede lys og glæde i et forstyrret sind  
Puk Hoppe Søe, som i dag er 16 år, skriver bl.a. i sin bog: - Jeg håber så inderligt, at denne bog kan sprede én eller anden form for lys og glæde i ethvert forstyrret sind – og til dem på sidelinjen, som hver dag kæmper hårdt for at kunne hjælpe, støtte og trøste i svære tider. Jeg ved godt, at jeg kun er 16 år, men mens jeg var allermest syg, manglede jeg selv i den grad, at nogle ligesindede satte ord på alt det svære, som kan kredse rundt i hovedet på os børn og unge – så jeg vidste, at jeg ikke var alene. At andre kunne have det på samme måde som mig. Jeg håber sådan, at du vil få glæde af min bog.

Om forfatteren Puk Hoppe Søe
Puk Hoppe Søe (f. 2006) debuterer som forfatter med denne personlige beretning, der beskriver hendes kamp mod ustyrlige, destruktive tanker, spiseforstyrrelse og tvangsmotion. En bog, der er skrevet til de helt unge, men som forældre og pårørende også kan have stor gavn af at læse. Puk Hoppe Søe er født og opvokset i Næstved.

Alle illustrationerne i bogen er tegnet af Puk Hoppe Søe.

Tema om monstre
I efteråret fokuserer Næstved Bibliotek og Borgerservice på ”monstre” – såve fysiske som psykiske. Foredraget med Puk Hoppe Søe er en del af dette.

Emne