Serie
Tænkepauser : 40 ;
I Kina spiser de hunde. Det gør vi ikke i Danmark, men til gengæld elsker vi sild med karrysalat til alle andres store undren. Læs om smag og mad i den seneste udgivelse af Aarhus Universitetsforlags populære serie "Tænkepauser". Forskningsbaseret viden formidlet til lægfolk
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Emneord
Emnetal
64.101 (Madkultur)
Beskrivelse
Indhold: Smagssanser ; Et fælles anliggende ; Kulturens indflydelse ; Smagens politik...
ISBN
9788771245103
Udgave
1. oplag (2016)
Omfang
60 sider
Forlag
Aarhus Universitetsforlag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Er maden stadig et samlingspunkt?
I april har vi fokus på mad mellem mennesker og Grønnegade arrangerer fællesspisninger. På Næstved Bibliotek vil vi finde Næstveds livret, og du kan vinde et lækkert madforklæde.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Endnu et hit i serien. Velskrevet, interessant og tankevækkende forskning formidlet i topklasse...