Kogebog fra kokken bag restauranten Kokkeriet. De ca. 50 opskrifter dækker både snacks, forretter, mellemmåltider, hovedretter, ost, desserter og sødt til kaffen
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
ISBN
9788799841806
Udgave
1. oplag (2015)
Omfang
183 sider
Forlag
Kokkeriet
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Nye bøger, film og spil for voksne 8/2015
Udvalget er stort, vejret er til det - der er ingen undskyldning for ikke at læse, spille, kigge og lytte noget af fritiden væk på bedste måde. - Nyhed
Få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Michelinstjernerne dalede ned over danske gourmet-kokke, men du kan blive en stjerne i dit eget køkken.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Kokkeriet er det nye danske køkken og madlavning på meget højt niveau, som man selv, med en del øvelse, kan kreere i eget køkken. Teknisk er vi også på et højere plan, hvor man...