Søren Gericke har udvalgt 33 opskrifter fra sin tid i køkkenet, og de er et udpluk fra over 2000 udgivne opskrifter, og i forbindelse med udgivelsen har han tilføjet 20 nye. Opskrifter til forretter, hovedretter, desserter og tilbehør. Ingredienserne i opskrifterne er typisk danske
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
ISBN
9788771414240
Udgave
1. oplag (2013)
Omfang
119 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Michelinstjernerne dalede ned over danske gourmet-kokke, men du kan blive en stjerne i dit eget køkken.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
God kogebog med retter til det danske hjemmekøkken som er overskuelige, både at købe ind til og lave...