Emner
syltning
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.13 (Konservering og opbevaring af næringsmidler)
Beskrivelse
Indhold: Om at sylte ; Syltetøj ; Marmelade ; Råsyltning ; Gelé og sirup ; Saft ; Syltet dessertfrugt ; Andet sødt ; Eddikesyltning ; Pickles, chutney og relish ; Sauce og dip ;...
ISBN
9788711387467
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
177 sider
Forlag
Lindhardt og RinghofDanmarks Lærerforening
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Sommersysler i din staycation: Her er de bedste bøger
Vi har samlet de bedste nye fagbøger med kreative projekter og hyggelige DIY's til din sommerferie
Anmeldelser
Fagbladet folkeskolen online, 2013-10-03
Fagbladet folkeskolen online, 2013-10-03Lektørudtalelse
Et bredt indhold af sylteopskrifter hvor bogens styrke er overskueligheden og de lette opskrifter...