Om Fuglebjerg Bibliotek

Fuglebjerg Bibliotek er det centrale mødested i Fuglebjerg by for både børn og voksne.
Fuglebjerg Bibliotek ligger tæt på skole, busterminal, butikscenter og Fuglebjerg Hallen. Bygningen rummer desuden Fuglebjerg Arkiv.
 
På biblioteket kan du låne bøger, tidsskrifter, lydbøger, musik, film, spil og meget andet. Du kan læse aviser, benytte bibliotekets pc’er eller koble dig på det gratis trådløse netværk. Du kan få hjælp til at bruge bibliotekets digitale tilbud, og der er mulighed for at printe eller fotokopiere. Tæt på indgangen findes pjecer og foldere samt et stort udvalg af turistbrochurer.

Biblioteket tilbyder vejledning i at anvende de digitale selvbetjeningsløsninger til det offentlige. For langt de fleste selvbetjeningsløsninger gælder det, at man som borger skal have NemID. Udgangspunktet vil derfor være, at de borgere, der henvender sig, har og kan anvende NemID. Hvis man ikke allerede har NemID, er der også mulighed for at bestille det på biblioteket.

Tidsbestilling til pas og kørekort og udvidet Borgerservice

I Fuglebjerg er der tidsbestilling til pas og kørekort tirsdag, onsdag og torsdag. Der er desuden mulighed for at bestille tid til udvidet borgervejledning hver onsdag kl. 13-15. Sidstnævnte er et tilbud, som især er for de borgere, der ikke er i stand til at anvende NemID.

Vi tager ikke imod kontanter. Betaling skal ske via betalingskort eller Mobile Pay. Vi modtager alle typer betalingskort.

Oasen

Oasen, café-området inde i biblioteket med birkestammer, græsgrønt tæppe og grønne planter, finder du ved at følge de grønne fodspor ved indgangspartiet. Her kan man drikke en kop kaffe eller te, lytte til musik, læse eller mødes med andre. Her findes også inspiration til trivsel og aktiviteter i hverdagen i form af læsestof og musik i ”tårnreolen” og små temaudstillinger på birkestammerne. Arkitekt Pernille Agerholm står bag indretningen af bibliotekets grønne mødested, ligesom hun står bag den øvrige indretning af biblioteket.

Læsegruppen Skovsneppen

I Oasen mødes Læsegruppen Skovsneppen til højtlæsning af fortællinger og digte tirsdage i lige uger kl. 15.00 – 16.30. Der kræves ingen forberedelse eller særlige forudsætninger. Kom som du er, hvis du har lyst til at lytte og måske bidrage med dine synspunkter og erfaringer. Alle voksne er velkomne til at deltage.

Vil du udstille?

Der er også mulighed for at udstille på biblioteket. Læs om udstillinger på bibliotekerne

Selvbetjent åbningstid

Der er selvbetjent åbningstid fra kl. 8-20 mandag-torsdag og 8-17 fredag-søndag. 
Læs mere om den selvbetjente åbningstid

Se åbningstider for hvornår der er betjent åbningstid