Plakat der reklamerer for huskelisten i appen Biblioteket
Appen hjælper dig med at huske de bøger, du vil læse senere

Husk de bøger, du vil læse senere

24.04.20
Forbered dig på gensynet med biblioteket! Opdater appen Biblioteket og brug den nye huskeliste – så glemmer du ikke de bøger, du gerne vil låne, når biblioteket åbner igen.

Med huskelisten kan du gemme materialer hurtigt og nemt. Herefter kan du finde dem i en samlet liste på tværs af app og hjemmeside.

Hent den nyeste version af appen

Når du har opdateret din app til den nyeste version i Google Play Store eller App Store, finder du et hjerte ved alle materialerne. Tryk på hjertet, og titlen lægger sig på din personlige huskeliste, lige til at reservere senere.

Hvis du allerede har en huskeliste på hjemmesiden, kan den synkroniseres med huskelisten i appen. Det gøres helt enkelt ved at logge ind på hjemmesiden én gang. Herefter vil de to huskelister synkronisere. Når du tilføjer et materiale til huskelisten i appen, vil det også kunne ses på listen på hjemmesiden og omvendt. 

Flere gode nyheder

Den nye version af appen indeholder også en stærkt forbedret visning af materialerne. Du kan eksempelvis se, hvor mange sider bogen har og ikke mindst, hvilken serie den evt. tilhører. Klik på serien og se de andre bind og den rigtige rækkefølge at læse dem i. Så bliver det vist ikke lettere!

Kender du ikke bibliotekets app? Så læs mere her