Om dette arrangement

Tid
14:30 - 15:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Teams
For hvem?

Flere Fredagsfortællinger for voksne online

Tag dig tid til at lytte til en god historie, når Næstved Bibliotek igen inviterer til online højtlæsning for voksne.

Desværre kan vi endnu ikke mødes på Næstved Bibliotek og læse noveller op. Alligevel har du haft mulighed for at sidde hjemme i stuen med en kop kaffe og høre os læse højt. Og da nedlukningen er blevet forlænget yderligere, så fortsætter vi oplæsningen.

I disse nedlukningstider er det ikke muligt at mødes fysisk til vores forskellige arrangementer. Derfor laver vi flere af vores tiltag digitalt. Senest har vi haft virtuelle fredagsfortællinger, hvor vi læste op over Teams. Det forsætter vi med yderligere to gange. Det plejer som udgangspunkt at være noveller, men det kan også være dele af en roman, fx de første kapitler, som kan tjene til inspiration til at gå i gang med bogen senere. - Vi byder derfor ind til en hyggestund, hvor du kan sidde i din egen stue med en kop kaffe eller te og lytte til en eller flere noveller/uddrag fra en bog på din computer, Ipad, tablet eller telefon, fortæller kulturformidlerne Jens Kryger Nielsen og Vibeke Sølling fra Næstved Bibliotek og Borgerservice. 

Du kan nøjes med at lytte eller du kan vende din oplevelse med de andre deltagere. Alle er velkomne.

Litteraturen inspirerer
Det er en overraskelse, hvilke tekster, der bliver læst højt. Det kan være noveller af helt nye og for mange ukendte forfattere. Det kan også være en tekst af en forfatter, der er på vej i glemmebogen, men stadig er værd at beskæftige sig med. Under alle omstændigheder får du ny inspiration, hvis du selv har lyst til at læse mere.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig her – husk at oplyse din mailadresse, så vi kan sende dig et link til Teams. Du behøver ikke at have Teams installeret, da du kan komme på via en webbrowser.