Vejledning i præbiotisk mad med en kur på 4 dage, hvor man får en høj dosis præbiotiske bakterier og dermed styr på tarmbalancen. Gennemgang af 20 råvarer med højt indhold af præbiotika efterfulgt af 42 grønne opskrifter på præbiotisk kost
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.14 (Diætmadlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Opskrifter med præbiotika...
ISBN
9788711557426
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
157 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Go' fordøjelse!
Find ud af, hvordan du spiser sundt og får en god fordøjelse med denne emneliste.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Tarmen er in i disse år, og præbiotika, der findes naturligt i råvarer som jordskokker og asparges, booster tarmfloraen. Her er en enkel gennemgang af de præbiotiske bakteriers...