Forfatteren er køkkenchef på Martha Hjemmet, en københavnsk institution hvor mere end 125 børn på 0-6 år hver dag får et sundt og lækkert måltid. I bogen giver han sine bedste opskrifter, der alle tager hensyn til de krav der stilles til maden i en daginstitution. Alle opskrifter har to ingredienslister med mængder beregnet til henholdsvis 50 børn og en familie på 2 voskne og 2 børn
Emner
børn daginstitutioner
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Emneord
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
Side 185-199: Fra affodring til pædagogisk måltid / af Anna Fisker og Helle Bøgelund Frederiksen...
ISBN
9788702082432
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2010)
Omfang
201 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
voksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Med mor og far i køkkenet
Hvad med at tage din mor og far med ud i køkkenet og sæt gang i kreativiteten.
Anmeldelser
Undervisere.dk, Årg. 4, aug. (2010)
Undervisere.dk, Årg. 4, aug. (2010)Lektørudtalelse
En god og inspirerende kogebog til målgruppen. Ifølge forfatteren findes der ikke kræsne børn, og selv hjertebøfferne, som består af bøffer lavet af hakket kalvehjerte med...