Tænk nyt iværksætterdag Næstved billede taget af Pexels

De Største Iværksættere

23.11.21
På lørdag sætter Næstved Bibliotek spotlight på iværksætteri med et spændende arrangement for alle der er interesseret i iværksætteri, eller har en drøm om selv at blive iværksætter.

Det arrangement kan du læse mere om og tilmelde dig her: www.naesbib.dk/arrangementer/debat/laer-af-ivaerksaetterne-temadag-om-ivaerksaetteri/

Og du kan varme op til arrangementet ved at blive inspireret af en række biografier af og om nogle af Danmarks og verdens mest kendte og succesfulde iværksættere.

Den første på listen er Kick-ass af Jesper Buch, en mand der nok næppe behøver nærmere introduktion.  I bogen får du Jesper Buchs personlige historie om både privat- og arbejdslivets op- og nedture og de bedste råd til nye iværksættere. Et rigtigt spændende bekendtskab for enhver med iværksætterdrømme. 

Fra en af de største iværksættere i Danmark træder vi nu helt op på den internationale scene, med en af de mest kendte og succesfulde iværksættere i nyere tid. Steve Jobs behøver nok næppe nogen nærmere introduktion, og hans biografi giver et spændende indblik i manden der skabte en af de mest succesfulde virksomheder i nyere tid. 

I #Girlboss af Sophia Amoruso, skriver Sophia om sin rejse fra at være ludfattig anarkistisk friganer til en velhavende forretningskvinde. Hun fortæller sin historie for at lære andre, kommende #girlboss'er at stille spørgsmål og ikke tage noget for givet. En spændende bog om hvordan Sophia stiftede Nasty Gal som 22-årig, der blev den hurtigst voksende virksomhed i USA, uden at hun nogensinde havde lånt en eneste cent.

Den sidste bog er nok den sværeste at komme udenom, hvis man snakker verdens største nulevende iværksættere. Elon Musk - manden bag Tesla og SpaceX, som om nogen viser af excensitet og succes ofte kan gå hånd i hånd. Gal, genial eller begge dele?

Døm for dig selv ved at læse dette spændende indblik i et af verdens mest magtfulde mennesker.

Og hvis du har blod på tanden for mere spændende iværksætteri skulle du klart kigge forbi Næstved Bibliotek på lørdag d. 27 november til et spændende arrangement om iværksætteri. Læs meget mere om det, ved at følge linket øverst i artiklen.