Forskellige bøger

Bestil og hent dine bøger

06.03.21
OBS! Alle tider op til påske er booket.

Mange har savnet muligheden for selv at bestille de bøger, de gerne vil læse. Med den nye 'bestil og hent'-ordning, som træder i kraft mandag den 8. marts, bliver det nu muligt. Her kan du læse, hvordan det fungerer.

Fra mandag d. 8. marts åbner biblioteket op for, at du selv kan reservere bøger igen. Du kan reservere via vores app, vores hjemmeside eller via bibliotek.dk.

Når dine reserverede materialer er klar til afhentning, får du besked om det. I beskeden oplyser vi om, hvornår og hvordan afhentningen foregår. Du kan afhente materialer på Næstved Bibliotek og på lokalbibliotekerne i Fuglebjerg, Glumsø, Fensmark og Korskilde.

Det er vigtigt at understrege, at bibliotekerne ikke er åbne som normalt. Det er kun muligt at afhente det, du har reserveret. Hvis du har brug for hjælp til at søge, kan du kontakte biblioteksvagten eller Næstved kommunes kontaktcenter. Vær desuden opmærksom på, at vi ikke tilbyder adgang til samlingerne eller mulighed for nogle af de andre services, vi plejer at tilbyde.

Det er fortsat muligt at aflevere bøger i indkastet på Kvægtorvet i Næstved.

Tidsrum for afhentning på Næstved bibliotek:

  • Mandag: kl.15-17 
  • Tirsdag: kl.12-14 
  • Onsdag: kl.15-17 
  • Torsdag: kl.12-14 
  • Fredag: kl.13-15 

Du får direkte besked, når du kan afhente dine materialer. Herefter skal du bestille et afhentningstidspunkt, som skal være inden for de tidsrum, du kan se herover. I beskeden oplyser vi om, hvordan du bestiller et afhentningstidspunkt. 

Tidsrum for afhentning på lokalbibliotekerne:

  • Tirsdag: kl.11-13
  • Torsdag: kl. 15-17

Afhenter du normalt bøger på et af vores andre biblioteker i Fuglebjerg, Glumsø, Fensmark eller Korskilde vil det være muligt at afhente dem tirsdag formiddag fra kl. 11-13 eller torsdag eftermiddag fra kl. 15-17. Her behøver du ikke bestille tid, men du må påregne at vente udenfor biblioteket, hvis der er kø. Vi kan nemlig kun lukke én borger ind ad gangen.