Billede af borgerAPP
Billede af borgerAPP

Prøv vores nye BorgerApp

09.10.15
BorgerApp er Næstved Kommunes nye tilbud til borgerne. Via appen kan du bruge kommunens selvbetjeningsløsninger direkte på din smartphone eller tablet.

Skærmbillede af kategorier i BorgerApp

Den nye app – BorgerApp – giver adgang til kommunens digitale selvbetjeningstilbud direkte på din smartphone eller tablet. BorgerApp, som Næstved Kommune nu stiller til rådighed, kan hjælpe dig med at klare de mest almindelige henvendelser til det offentlige.
 
Skal du melde flytning, søge boligstøtte, skifte læge, ændre kørselsfradrag, skifte navn eller blot finde oplysninger om de forskellige muligheder, så kan du gøre dette med BorgerApp 24 timer i døgnet.
 

Direkte link til digitale løsninger

BorgerApp indeholder anvisninger til, hvad du som borger skal gøre, hvis du ønsker en bestemt offentlig service. Når der findes en digital selvbetjeningsløsning på området, er der et direkte link i appen. Så snart du klikker på et link i BorgerApp, forlader du appen, og de oplysninger du herefter taster ind, bliver ikke gemt i BorgerApp.
 
BorgerApp er gratis at anvende for borgerne i de kommuner, som abonnerer på BorgerApp. 26 kommuner har p.t. taget løsningen i brug. Det er den enkelte kommune, der er ansvarlig for oplysningerne i BorgerApp.
 
BorgerApp findes både til Android, iPhone/iPad og Windows Phone og kan hentes gratis i Google Play eller App Store. Første gang du åbner BorgerApp, skal du oplyse, hvilken kommune du bor i.
 
Du kan hente BorgerApp på Google Play ved at klikke her, eller scanne nedenstående QR-kode:
QR-kode til at downloade borgerapp i Google Play
 
QR-kode til at downloade borgerapp i Windows