Om midlertidig fritagelse for digital post

27.10.16
I oktober måned udløber de midlertidige fritagelser for modtagelse af digital post. Du skal KUN gøre noget, hvis du har fået brev om det fra kommunen.

1.056 borgere i Næstved kommune har modtaget brev om, at de skal søge om forlængelse af deres fritagelse, hvis de stadig ønsker posten fra det offentlige tilsendt på papir. 434 borgere har medio oktober ikke reageret på brevet, men det kan nås endnu. Hvis du har fået permanent fritagelse for Digital post skal du IKKE gøre noget. 

Sådan gør du

Henvend dig på et af bibliotekerne med dokumentation på hvem du er, og få en snak om hvorvidt fritagelsen skal fortsætte eller du ønsker at tilmelde dig digital post. Det hjælper vi dig gerne med. 
Hvis du fortsat ønsker fritagelse skal blanketten ”ansøgning om fritagelse for digital post” -som du kan finde her på borger.dk - udfyldes og afleveres i vores betjente åbningstid, her vil du få at vide om fritagelsen vil blive permanent eller om du skal komme igen om 2 år.

Kan du ikke komme personligt er det stadig muligt at søge om fritagelse. Der skal bare gives en fuldmagt med til den person, som kommer og ansøger for dig.

Reagerer du ikke på brevet vil du automatisk blive tilsluttet digital post og skal bruge din NemId for at kunne se dine breve. Du vil ikke før du har været inde og give oplysninger om din mailadresse og/eller mobilnumre få meddelelse om at du har modtaget digital post.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til tilmelding af digital post eller NemId er du velkommen til at kontakte biblioteket.