Foto af Korskilde Biblioteks skærmløsning til Borgerservice
Foto af Korskilde Biblioteks skærmløsning til Borgerservice

Borgerservice på Korskilde Bibliotek

20.08.15
I foråret fik Korskilde Bibliotek som det første bibliotek i Næstved Kommune adgang til Borgerservice via en skærm. Borgerne har dog ikke helt taget løsningen til sig endnu.

Bor du i Brøderup og omegn, har du siden maj måned haft lettere adgang til Borgerservice. Åbningstiden for borgerservicehjælp på Korskilde Bibliotek blev nemlig udvidet, så du nu har mulighed for at bestille tid i en stor del af den betjente åbningstid.

Den øgede åbningstid i Borgerservice er blevet mulig, fordi betjeningen foregår via en skærm. Du skal bestille tid til Borgerservice senest 1 time før. Du bestiller tid her eller ved at ringe på tlf. 5588 4000 mandag til fredag kl. 10-15.

Du møder op på biblioteket, ganske som du plejer, men borgerservice-medarbejderen befinder sig i Næstved. På den måde kan du få hjælp fra den helt rigtige medarbejder og i et større tidsrum end hidtil. Der er indrettet et separat lokale, hvor du kan få hjælp i fred og ro, og det kræver absolut intet teknisk kendskab eller anden særlig indsats fra din side at benytte løsningen.

Håber på flere brugere

"Vi håber, at borgerne vil tage løsningen til sig" udtaler Souschef Michael Olsen. "Ikke alle føler sig trygge ved at sidde foran en skærm, men det går som regel over, når man først har prøvet det. Man skal ikke gøre noget, som man ikke skulle gøre, hvis medarbejderen sad i rummet, så det er en løsning, der kan bruges af alle. Og bibliotekspersonalet hjælper dig gerne i gang".

Der kan ikke på nuværende tidspunkt bestilles pas eller kørekort med skærmløsningen.