Vinder af Sommerbogens anmelderpris

Kæmpe stort tillykke til Rasmus Walczak Lund på 10 år, som blev årets landsdækkende vinder i Sommerbogkonkurrencens anmelderpris i kategorien, Bedste videoanmeldelse 7-11 år.

I dag har Rasmus været forbi Næstved Bibliotek for at modtage den flotte præmie, nemlig en iPad Mini.

Juryen i Biblo.dk har skrevet følgende om Rasmus Walczak Lund:

Rasmus har sammenklippet en vildt sej videoanmeldelse med lydeffekter og masser af grafik. Og så har han endda tænkt på scenografi, der minder om Natholdet (og laver det klassiske nyhedstrick med at have shorts på til jakkesættet:D). Raswal præsenterer flot persongalleriet, og der er ingen tvivl om, at han anbefaler Tom Gates-bøgerne til andre. Du kan se vindervideoen her

Sommerbogens anmelderpriser bliver givet til en anmeldelse, hvis den er den bedste af alle tekst-anmeldelserne eller video-anmeldelserne til at vise, hvor meget du har lyst til at læse bogen, hvad du synes om den, og hvorfor du synes det. 
For at komme i betragtning til at vinde prisen, skal vinderen også ha´ lave 3 rigtige anmeldelser enten som tekst-anmeldelse eller videoanmeldelse.Læs mere om Sommerbogen her

Det er andet år i træk, at børn fra Næstved Kommune løber af med sejren i at lave spændende og kreative videoanmeldelser. Sidste år var det Emilie Hyllegaard Dahl.

Rasmus fortalte os i dag, at han allerede er igang med nye videoprojeker, fordi han simpelthen er vild med at lave film. Det glæder vi os til at følge fremover.

Rigtig godt gået og stort tillykke herfra Næstved Bibliotek.