Jorden rundt i 80 dage
Jorden rundt i 80 dage

Jorden rundt på 80 dage - oplæsning og teater

29.02.16
På Grønnegade Teater kan du netop nu opleve forestillingen "Jorden rundt i 80 dage". Den 12/3 har vi lørdagsoplæsning kl. 11 og den dag læser vi op fra Jules Vernes "Jorden rundt i 80 dage". Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Jorden rundet på 80 dage af Jules Vernes handler om den unge omflakkende kvinde, Passepartout, der får arbejde som personlig assistent hos den ensomme rigmand Phileas Fogg. Her tror hun, at hun har sikret sig en tryg og stabil tilværelse.
Men Fogg har sat sig for at bevise, at verden med moderne teknologi er blevet så lille, at den kan overvindes i et snuptag.
Han lægger derfor sit trygge liv bag sig og tager Passepartout med ud på en rejse i, hvad der viser sig at være en helt ukendt verden. En verden præget af overvågning. En verden der giver uforudsete forhindringer, men også en verden der rummer et møde med kærligheden som ingen af dem havde set komme…

Forestillingen på Grønnegade Teater har spilleperiode fra den 27/2  -12/3. Instruktøren er Mia Lipschitz og rollerne spilles af Jeanette Lindbæk Birk og Peter Holst.

Billetter til forestillingerne kan købes her:

http://www.gronnegadeteater.dk/forestilling/jorden-rundt-i-80-dage/

Billetterne koster fra 40 kroner til 125 kroner og forestilligens varighed er 75 minutter. Målgruppen er for alle ned til 8 år.