Gør Glumsø grønnere
Gør Glumsø grønnere

Gør Glumsø grønnere

25.09.18
Studie- og handlingsgruppen Gør Glumsø Grønnere bliver fremover en forening under Glumsø Lokalråd. Du kan også være med.

Glumsø Biblioteks studiegruppe Gør Glumsø Grønnere har i et halvt år arbejdet på at gøre Glumsø til en grønnere og mere bæredygtig by. Jakob Jespersen, formand for Grøn Omstilling i Næstved, har været tov- og oplægsholder på gruppens arbejde. Ved sæsonens første møde den 3. september blev gruppen enige om at fortsætte som en forening under Glumsø Lokalråd.

Fællesskab og grøn udvikling
Som navnet antyder, handler det om at gøre Glumsø grønnere. Inspirationen kommer fra de mange "transition towns" rundt omkring i verden og i Danmark. Her forsøger indbyggerne at gøre deres byer mere modstandsdygtige over for de udfordringer, klimaforandringerne fører med sig. Det vigtigste værktøj er fællesskabet, og at deltagerne tror på, at det er muligt at kombinere det sociale med det grønne. Derfor handler Gør Glumsø Grønnere også om at møde hinanden og skabe netværk.

Den nye gruppe mødes første gang onsdag den 10. oktober kl. 19.00-21.00 på Loftværket, Storegade 2 i Glumsø. Her gør deltagerne status på forårets arbejde og finder ud af, hvornår og hvor ofte gruppen skal mødes.

Både tidligere og nye deltagere er velkomne. Mød op hvis du har lyst til at være med. Hvis du vil vide mere, kan du henvende dig til: 
Karen Skovmand, karen.skovmand@gmail.com eller Henrik Djurhuus, henrik@aldershaab.dk