Dizzy Mizz Lizzy still rocks

Af Anonym (ikke efterprøvet)
05.05.15
I lørdags var jeg til koncert med Dizzy Mizz Lizzy i Forum. Jeg var en af de heldige, som fik fat på en billet i dén time, hvor billetsalget var åbent. Det er utroligt at tænke på, at 10.000 billetter kunne blive udsolgt så hurtigt.
Dizzy Mizz Lizzy 2015

Jeg lærte Dizzy Mizz Lizzy at kende tilbage i deres første storhedstid i 90'erne. Jeg husker især en koncert på Aalborg Universitet - en galla koncert, hvor pigerne var i gallakjoler og drengene i jakkesæt - det er første gang jeg har set festklædte piger og drenge gå amok. Dizzy Mizz Lizzy gjorde stort indtryk på mig allerede den gang. Jeg gik desværre glip af deres reunion koncert i 2010, men er glad for at jeg fik lov til at opleve deres genopstandelse. 
 
Bandet har nok holdt pause, men de har taget fat, hvor de slap. Koncerten i lørdags var en musikalsk oplevelse af høj kvalitet. Selvom de kun var 3 på scenen, så fyrede de den max af. Den eneste forskel fra 90'erne og til nu var lysshowet + de tre nye sange, som vi fik fornøjelsen af. Den ene sang, "Fly above the radar", er endnu ikke blevet offentliggjort, men den kan I også glæde jer til. Undervejs i koncerten fik vi også deres titelsang fra deres nyeste album - Rotator - som blev udgivet for 19 år siden. Men der er et nyt på vej og efter deres udsolgte tourné kan de ikke være i tvivl om, at de stadig har mange fans.
 
Og ikke mindst nye fans - mange gamle fans havde taget resten af familien med. Jeg var der sammen med manden og mine to drenge på 14 og 15 år. Heldigvis er hele familien enige om, at det her - er bare god rock. Der var også en flok japanere med i første række, som havde taget den lange tur for at opleve deres yndlingsband, respekt for det.
 
Hvis du ikke ved, hvem Dizzy Mizz Lizzy er, så skylder du dig selv at hoppe med på en lytter. De spiller klassisk rock med flotte harmonier og mange af deres numre er blevet store hits. 
 
Du kan stadig låne deres cd'er på Biblioteket
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Dizzcography

Af Dizzy Mizz Lizzy (2010)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Grammofonplade

Dizzy Mizz Lizzy

Af Dizzy Mizz Lizzy (2014)
Læs mere
GennemseGennemse
  • Cd (musik)

Rotator

Af Dizzy Mizz Lizzy (1996)
Læs mere