The Who: Can you see the real me?
The Who: Can you see the real me?

Musik hjemme fra stuen

Af Anonym (ikke efterprøvet)
06.04.20
Det fine initiativ coronakoncerter.dk har kørt hele nedlukningsperioden. Har du fået smag for mere musik, så prøv også Stingray Qello

Jeg har med stor fornøjelse fulgt coronakoncerter.dk flere aftenener klokken 20 her i nedlukningen. Jeg har blandt andet oplevet Lydmor og Matthias Heise Trio, men jeg har også oplevet, for mig, mere ukendte kunstnere live i en stue i København. Det har været et plaster på livesåret og har også af og til givet en helt særlig intim stemning at være i stue med musikerne. 

Jeg har i denne periode også fået øjnene op for bibliotekets tilbud Stingray Qello på det område. Her kan du finde utroligt mange koncertfilm med masser af internationale kunstnere og selvom det jo så ikke foregår live, giver det dog en stor oplevelse at se store kunstnere som fx Madonna, Queen, Coldplay og Talking Heads fyre den af live. 

Og så ligger der desuden et hav af musikdokumentarer, hvor jeg fx lige har fundet en dokumentar, hvor primært Pete Townsend og Roger Daltrey fortæller om det fantastiske rockepos The Who lavede i 1973: Quadrophenia. Hvis du er intereseret i den kan du finde den med titlen: "Quadrophenia - Can you see the real me". Den glæder jeg mig til at se en af aftenerne her i nedlukningsperioden. 

Gå ind på coronakoncerter.dk for at finde livekoncerter klokken 20

De gamle koncerter fra coronakoncert.dk ligger her på youtube

Læs mere om Stingray Qello her - også hvordan du logger dig på

Har du fået lyst til at læse flere personlige anbefalinger fra bibliotekarerne, så følg vores bloggere her