SMS fra Karmaboy foto
SMS fra Karmaboy foto

Karmaboy er årets SMS-julekalender fra biblioteket

24.11.17
Prøv en sjov SMS-julekalender skrevet af Jacob Riising. "SMS fra Karmaboy" tager udgangspunkt i bøgerne om Karmaboy, der sidste år indbragte Jacob Riising Orlaprisen.

Næstved Bibliotek og Borgerservice giver adgang til SMS-noveller og de sidste år er der hvert år lavet en helt speciel SMS-julekalender. I år er det så den meget populære Karmaboy fra Karmaboy-bogserien, som den kendte TV-vært og skuespiller Jacob Riising har skrevet, der er afsender af SMS'erne. Jacob Riising vandt sidste år Orlaprisen for sin første bog om Karmaboy og har i alt ud- givet fire bøger om helten fra Skovlunde Bytorv.

Hjælp Karmaboy med at redde julen!
Det er nemlig sådan at Skovlundes største (og eneste) Superhelt hedder Karmaboy, og han har brug for børnenes hjælp! I virkeligheden er han jo bare drengen Niller, men han har alligevel brug for hjælp, hvis det skal blive jul. En altoverskyggende supermagt (Skovlundes borgmester) har nemlig tænkt sig at spare julen væk i år. Karmaboy vil derfor igennem 24 dage kontakte netop den, der abonnerer på SMS'erne og bede om hjælp til at få julestemningen tilbage på ikke bare Skovlunde Bytorv, men i hele landet.

Sådan tilmelder du dig
Som biblioteksbruger ved Næstved Bibliotek og Borgerservice skal du starte med at validere dig på www.smspress.dk. Derefter sender du en SMS med teksten Karmaboy til 1277 og så er du allerede i gang med at hjælpe Karmaboy. Julekalenderen varer 24 dage og er gratis i samarbejde med SMSpress og bibliotekerne i Danmark. Pris: 0 kr + én alm. SMS-takst.