Udsnit af den nye Filmstriben.dk
Udsnit af den nye Filmstriben.dk

Filmstriben i ny udgave

12.01.17
Filmstriben Next er bibliotekernes filmtilbud med ny grænseflade, forbedrede søgemuligheder, mulighed for personlig profil og for at rate og dele på sociale medier.

Filmstriben Next indeholder fortsat, ligesom den gamle udgave, et stort udvalg af kvalitets spillefilm, kort- og dokumentarfilm, animationsfilm m.m. Du finder stadig Filmstriben Next på webadressen www.filmstriben.dk. Du skal være opmærksom på at du skal downloade filmprogrammet Silverlight på din pc og at filmene kun kan vises, hvis du bruger firefox browser. 

I den nye udgave har du, som nævnt, også mulighed for at rate filmene og dele på sociale medier, så du fx kan vise dine venner at du ser en bestemt film på Filmstriben. 

På bibliotekerne i Næstved Kommune er der nu desuden kommet adgang til en række kort- og dokumentarfilm, som du kun kan se, når du bruger en af pc'erne på bibliotekerne. Der skal du klikke på linket "Se kort- og dokumentarfilm på bibliotekerne" øverst til højre på forsiden. 

Der er også apps til Filmstriben Next, og den nye Filmstriben-app hedder ”Filmstriben Next” i App Store. Med app’en kan man afspille film på iPad og iPhone. I løbet af kort tid vil der også blive frigivet en app til Android. De gamle Filmstriben-apps ”I lænestolen” og ”På biblioteket” virker ikke længere.

Man anvender sit brugernummer (CPR eller andet nummer) og pinkode for at se film. Man kan hente op til 8 film om måneden, og filmene kan ses i 24 timer.

God fornøjelse :-)