Logoværk til eKurser.nu
Logoværk til eKurser.nu

Få hjælp til alverdens ting på eKurser.nu

22.01.18
eKurser.nu er bibliotekernes online læringsportal, der indeholder korte kursusforløb bestående af blandt andet små videointroduktioner, trin-for-trin guider og quizzer.

eKurser.nu er portalen for dig, som har lyst til at lære mere. Siden indeholder kurser om alverdens emner. Alt fra guides til, hvordan man benytter digitale selvbetjeningsløsninger, hvordan man færdes sikkert på nettet, forbrugeroplysende vejledning, slægtsforskning og meget, meget mere.

Her er et par omtaler af nogle af de nyeste kurser:

Qello Concerts
Bibliotekets digitale videostreamingstjeneste af koncerter og dokumentarer om musik. Oplev magiske koncertoptagelser, dokumentarfilm om og med legendariske musikere, få historierne om tilblivelsen af berømte albums, bliv introduceret til genrer og til perioder i musikhistorien m.m. Kvaliteten er tårnhøj - både når det gælder billede, lyd og optrædener.

Skal du have nyt tv?
Det er altid fedt at få nyt tv, men udvalget af modeller er enormt, så eKurser.nu giver dig nogle gode råd til, hvordan du vælger det helt rigtige tv.

Kvalificeret søgning
Dette kursus er henvendt til dig, der har brug for at lave en bedre og mere målrettet søgning. Det kan være fordi du skal finde materialer til en opgave, eller fordi du gerne vil researche et emne, der interesserer dig. 

Gå til eKurser.nu