Stem på MARTHA prisen 2020

Stem på Bog og idés bogpris. Du kan møde to af de nominerede bøgers forfattere på Næstved Bibliotek her i efteråret.

Bog & idé skriver: "MARTHA prisen er en helt særlig forfatterpris, for den uddeles af alle os, der elsker at læse bøger. Bog & idés medarbejdere og danske læsere nominerer hver fire forfattere årligt."

To af de otte nominerede bøgers forfattere kommer på Næstved Bibliotek her i efteråret.

Først torsdag den 10. september, hvor Iben Mondrup kommer og fortæller om romanen Tabita, der er nomineret. Der vil du også kunne købe bogen af vores lokale boghandel Langes Boghandel, som er en del af Bog & idé-kæden. Iben Mondrup signerer selvfølgelig, hvis du har lyst. 

Torsdag den 22. oktober kan du også møde Kristian Bang Foss, forfatter til romanen Frank vender hjem, som også er nomineret til MARTHA-prisen. 

Du kan stemme på Bog og idés hjemmeside og så deltager du også i lodtrækning om gavekort til bøger. 

Stem her

  • Bog

Tabita

Af Iben Mondrup (2020)
I 1960'erne tager Eva og Berthel to børn med sig fra Grønland, som de adopterer. Børnenes savn er stort og de voksnes forhold til hinanden er skrøbeligt. Alt er ikke idyl og især forskel i kultur er svær
Bog
  • Bog

Frank vender hjem : roman

Frank, fra en fattig arbejderfamilie, møder på universitet Thea, der kommer fra en rig familie. De bliver kærester og venter barn. Kort inden termin forsvinder Frank, og da han kommer hjem er det med en meget usandsynlig historie
Bog
MARTHA prisen
MARTHA prisen
Af Anonym (ikke efterprøvet)
02.09.20