Læs "Five Total Strangers" med Big Library Read
Læs "Five Total Strangers" med Big Library Read

På road trip med novembers “Big Library Read”

28.10.21
Næste bog i den verdensomspændende bogklub ”Big Library Read” er en rigtig pageturner for unge og voksne, der elsker thrillers og YA-bøger. Læs eller lyt bogen med eReolen Global.

Five total Strangers af Natalie D. Richards 
Mira skal virkelig hjem til jul, det er helt igennem nødvendigt. Desværre er snevejret så vildt, at hun strander i lufthavnen. I flyveren møder hun den charmerende Harper, og heldigvis bliver Mira tilbudt et lift videre i bil sammen med hendes venner. Nu begynder et hæsblæsende road trip i snestorm, for da det kommer til stykket, kender ingen hinanden alligevel. Der er nogen, der lyver, og måske prøver nogen at sabotere, at de overhovedet når frem uskadt.  

Five Total Strangers kan læses, høres og diskuteres i perioden fra d. 1. november til d. 15. november. 

Læs eller lyt bogen med eReolen Global

Big Library Read – en international bogklub 
Big Library Read er verdens største digitale e-bogsklub, og flere end 19.000 biblioteker verden over er med. Tre gange om året kan du gennem dit lokale bibliotek låne en engelsksproget e-bog, og læse den samtidig med tusinder af andre læsere verden over. 

Læs mere om Big Library Read

Spændende og levende litteraturdebat  
Ingen bogklub uden en diskussion, som foregår online med hele verden. Diskussionen er helt uforpligtende og åben i hele perioden.

Besøg det online diskussionsforum
 
Du kan finde idéer til diskussion af bogen, eller du kan fortælle, hvad du synes om bogen og dens temaer og få et indblik i andre læseres oplevelse af bogen. Nogle gange deltager bogens forfatter også i diskussionen.

Se mere på den aktuelle bogs kampagneside  

Oprindeligt skrevet af Odense Centralbibliotek.