Biblioteksvagt går mellem reoler på Næstved Bibliotek
Biblioteksvagt går mellem reoler på Næstved Bibliotek

Mangler du læsning til påsken?

Af Anonym (ikke efterprøvet)
30.03.20
Næstved Bibliotek er jo desværre lukket i denne tid, men der har vist sig en mulighed for at tilbyde dig bøger til påskeferien. Du skal dog skynde dig!

Indtil onsdag d. 1. april kl. 20:00 har du muligheden for at bestille en bogpose fra biblioteket. Det kan være at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi.

Der kan være op til 5 bøger i hver pose. Desværre kan vi ikke garantere at vi kan skaffe bestemte titler, da vi ikke har mulighed for at hente bøger fra andre biblioteker, men du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne, og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til.

Bogposerne kan afhentes hos:
Helsam
Ringstedgade 5
4700 Næstved

Poserne kan afhentes:
Mandag d. 6. april
Tirsdag d. 7. april
Onsdag d. 8. april
I Helsams åbningstid
Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du vil få tildelt fra biblioteket.

For at bestille en bogposer skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på "Log ind" og "Ny bruger" og udfylde formularen.

Du bestiller posen på mail til: lehsc@naestved.dk

For at vi kan udlåne bøgerne til dig, er det vigtigt at du skriver dit fulde navn og fødeslsdato.

Vi er forsigtige og først til mølle
Vi vil være to personer om at pakke poserne, og vi vil pakke så mange som overhovedet muligt, men da vi ikke kan vide hvor mange bestillinger vi får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille. Vi har vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne og vi holder god afstand.