Lån en bogpose

Vi har et helt særligt tilbud til dig, der mangler noget at læse i, nu når biblioteket er lukket pga. corona.

Da biblioteket desværre stadig har lukket, fortsætter ordningen omkring at man kan bestille en bogpose på bibliotekerne i Fuglebjerg, Brøderup, Fensmark og Næstved.

Hvis du er interesseret i at låne en bogpose i Glumsø, så send en mail, så ser vi på hvad vi kan gøre. Skriv til Glumsø Bibliotek: nstgl@naestved.dk

Bemærk dog at selvom man kan låne bogposer, har vi ikke åbnet op for de normale boglån. Nedlukningen af de fysiske udlån er stadig i kraft og man kan derfor fortsat ikke aflevere bøger eller afhente reserverede materialer.

Gode romaner, krimier, billedbøger, højtlæsning m.m.

Der kan være op til 5 bøger i hver pose. - Det kan være, at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi. Desværre kan vi ikke garantere, at vi kan skaffe bestemte titler. Vi har nemlig ikke mulighed for at hente bøger fra andre biblioteker. Du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til.

Bestil en bogpose

Du skal bestille din bogpose inden kl. 15.00 om onsdagen. Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og fødselsdato, så vi kan udlåne bøgerne til dig. For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på "Log ind" og "Ny bruger" og udfylde formularen på ww.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek: lehsc@naestved.dk
Fuglebjerg Bibliotek: nstfu@naestved.dk
Korskilde Bibliotek: nstko@naestved.dk
Fensmark Bibliotek: nstfe@naestved.dk

Bogposerne kan afhentes fra fredagen efter den onsdag, hvor du har bestilt og til tirsdagen efter i butikkernes åbningstid hos:

Næstved: Helsam, Ringstedgade 5, 4700 Næstved
Fuglebjerg: Superbrugsen, Byagervej 3, 4250 Fuglebjerg
Tappernøje: Frisør Salon Choi, Hovedvejen 55, 4733 Tappernøje
Fensmark: Extra Fensmark, Tankstation, Næstvedvej 43, 4684 Holmegaard

Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du får tildelt fra biblioteket.

Først til mølle og covid-19 sikkerhed

På hvert bibliotek er der to personer til at pakke poserne. - Målet er, at vi vil pakke så mange som overhovedet muligt. Da vi ikke ved, hvor mange bestillinger vi får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille. Personalet har selvfølgelig vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne og holder, ikke mindst, afstand.

Bøger på reol
Bøger på reol
04.05.20