Bøger og kaffe
Bøger og kaffe

Del dine læseoplevelser i en romanklub

Af Anonym (ikke efterprøvet)
29.07.19
Tirsdag den 17. september kl. 19.00-20.30 starter vi en brugerdreven romanklub på Fensmark Bibliotek.

Sidste år afholdt vi en romanklub på Fensmark Bibliotek, hvor vi læste de bøger, der var indstillet til DR's romanpris 2019. Hvert år kårer DR sammen med lyttere og læsere fra hele landet årets mest interessante danske roman. Hver måned fra december til maj læser og vurderer DR Romanklub-læsekredse på landets biblioteker den samme roman.

Flere af sidste års deltagere ønskede at fortsætte i en romanklub, og derfor tilbyder vi i denne sæson hjælp til at starte en brugerdreven romanklub. Vi vil deltage i det første møde, give forslag til spændende titler og skaffe de bøger, der skal læses. Herudover skal brugerne selv drive klubben.

Opdag nye aspekter i litteraturen

Romanklubben giver dig mulighed for at få anderledes litteraturoplevelser ved at læse bøger, du måske ikke selv ville vælge. Du opdager ofte nye aspekter af det læste, når du hører, hvordan andre oplever de valgte bøger. I kan også udveksle læseideer og tale om, hvad I læser udenfor romanklubben. Eneste forudsætning for at deltage er lysten til at læse og diskutere det læste med andre, og du behøver naturligvis ikke have deltaget i en romanklub før.

Der er plads til ca. 12 deltagere i romanklubben, der mødes på Fensmark Bibliotek følgende tirsdage: 17. september, 8. oktober, 12. november og 10. december. Alle dage kl. 19.00-20.30.