OmegnsOnsdage

17.08.18
Vi har oprettet debatforummet ’OmegnsOnsdage’, hvor kommunens lokalforeninger, interesseorganisationer, velgørenhedsorganisationer, grupper dannet til forskellige specifikke gøremål mm. kan fortælle om deres arbejde til alle, der har lyst til at lytte.

Næstved Bibliotek & Borgerservice er et naturligt mødested for kommunens borgere. Et mødested, hvor borgerne har adgang til informationer og viden, men også har mulighed for at drøfte aktuelle problemstillinger, samfundsmæssige spørgsmål, demokrati og politik.

Programmet for efterårets OmegnsOnsdage

19. september klokken 17 på Korskilde Bibliotek
Tappernøje Aktivitets- & Ridehus fortæller om deres forenings arbejde for at få bygget en aktivitets- og ridehal i Tappernøje til gavn og glæde for mange interesserede brugere i lokalområdet. Dvs. en hal der kan bruges til ridning, hundetræning, kaninhop, linedance, loppemarkeder og meget andet.

26. september klokken 17 på Næstved Bibliotek
Foreningen Sam-X Næstved fortæller om deres arbejde med at få flygtninge og indvandrere til at føle sig godt tilpas i lokalområdet og at hjælpe dem til, at de og deres familier når frem til en anstændig og ligeværdig tilværelse i Danmark.

3. oktober klokken 17 på Næstved Bibliotek
Foreningen Omsorgsgruppen fortæller om deres arbejde med børn og unge, der har mistet en mor, far, bror eller søster. Det er professionelle sundhedsmedarbejdere der arbejder på frivillig basis, med en gruppe børn og unge i et forløb, hvor sorgen over deres tab bearbejdes på forskellige måder.

7. november klokken 17 på Næstved Bibliotek
Foreningen SOS-Børnebyerne fortæller om deres arbejde med at hjælpe og støtte udsatte og forældreløse børn i hele verden – og om hvad den lokale Næstved-afdeling kan bidrage med.

21. november klokken 17 på Fuglebjerg Bibliotek
Foreningen Landsbyklyngen for Fuglebjerg, Sandved-Tornemark og omegn fortæller om foreningens arbejde med at lokke nye borgere til området. Blandt andet vil de lave en oplevelsesrute gennem klyngen, som både sætter fokus på natur og kulturarv, men som samtidig implicit fungerer som et led i en bosætningsstrategi

Vi vil gerne tilbyde jeres organisation plads på biblioteket en onsdag, hvor I kan fortælle, hvad I laver, hvorfor I gør det og gerne lægge op til debat om det, I interesserer jer for og hvad det betyder for samfundet.

Vil du tilmelde din forening eller organisation eller bare høre nærmere, så skriv eller ring til en af følgende:

Helle: 55 88 41 64 / hsiga@naestved.dk
Jesper: 55 88 41 58 / jechr@naestved.dk
Lars: 55 88 41 35 / laman@naestved.dk