Foto af RODNAE Productions fra Pexels.

Livetalk: En hverdag med PTSD

27.10.21
Onsdag d. 10. november kan du blive klogere på PTSD, når PsykInfo livestreamer fra Næstved Bibliotek.

Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger. Hverdagen med PTSD kan være udfordrende, fordi man ufrivilligt genoplever de traumatiserende hændelser og de voldsomme tanker og følelser, der følger med. Man kan få en tendens til at undgå situationer, der vækker minder om traumerne, ligesom angst og vrede kan fylde mere end før sygdommen.

Til denne livetalk får du en personlig vinkel på, hvordan man tackler hverdagen med PTSD, suppleret med en faglig vinkel, der giver viden om symptomer og behandling.

Medvirkende:

  • Line Bang Mikkelsen, Regionsfunktion for PTSD
  • Louise Bjørndal, EN AF OS ambassadør
  • En PsykInfo-medarbejder

Sådan ser du med online:
Livetalken er et gratis online arrangement på Facebook målrettet dig, der ser med på skærmen hjemmefra. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet – PsykInfo vil forsøge at besvare så mange som muligt til sidst i udsendelsen. Det kræver IKKE tilmelding at se livetalken. Du skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor livetalken livestreames i tidsrummet kl. 19-20.

Sådan kan du se med som publikum:
Der er mulighed for at overvære livetalken som fysisk tilstedeværende publikum. PsykInfo livestreamer fra Næstved Bibliotek, Kvægtorvet 4-6, 4700 Næstved. Som publikum skal du møde op senest 18.45, så liveudsendelsen kan starte kl. 19.00. Det er kun de medvirkende i panelet, der bliver filmet, så du vil som publikum være anonym. 

Det er gratis at være med som publikum, men det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Det kan du gøre på linket her: https://www.conferencemanager.dk/hverdagptsd