Klar til forårets arrangementer

Nu er der åbnet op for tilmelding til forårets arrangementer på Næstved Bibliotek og Borgerservice. Og der tilbydes en bred vifte af spændende oplevelser.

Mon ikke mange efter en travl julemåned har lyst til nye oplevelser på den kulturelle front? Her kan Næstved Bibliotek og Borgerservice byde ind.  

Personlige beretninger og masser af bogsnak
Forårssæsonen indledes med en personlig beretning fra en tidligere hjemløs. Senere samme aften er der foredrag om fire generationers kvindeliv, kvindelige forfattere og kvinders stemmeret. Der er også foredrag om det moderne Tyrkiet under Erdogan. Vi fortsætter vores novelleoplæsninger om fredagen samt "Ord på biblioteket", hvor lokale forfattere læser højt. Der bliver også tid til bogsnak, både på biblioteket og på vandreture rundt om Glumsø Sø og nu også i Næstved. Og som noget helt nyt starter vi en læsegruppe kun for mænd. Sæsonen afsluttes med en forfatteraften med Leonora Christine Skov. 
 
Frisk hjerne, debat og foreningsliv
Læge og hjerneforsker Ellen Gaarde fortæller, hvordan man med et aktivt liv kan være med til at forebygge og udskyde sygdomme som demens. Til Tænksomme tirsdage fortsætter vi med debat om aktuelle emner. OmegnsOnsdage giver foreninger og organisationer på tværs af kommunen et rum til at fortælle om deres forening.
  
Live-musik og flere udfordrende quizzer 
På musikfronten er der koncert med Benjamin Barfod på HANG. Vi fortsætter "Middagsmusikken" med Rasmus Hedeboe. For de musik- og quizglade er der rig mulighed for at teste evnerne i Kurts Musik Quiz. Og nu bliver der også mulighed for at quizze på filmfronten.    
 
For de små og de lidt større      
Bibliobiffen for de små fortsætter med små hyggelige film. Til fastelavn er der tøndeslagning med kåring af kattekonge-og -dronning. For børnene er der også tegneserieteater med Hunden Ib samt teater med den elskede Næssi, som finder vejen hjem.   

Arrangementerne kan ses på bibliotekets hjemmeside samt i den nye arrangementskalender, som kan fås på alle bibliotekerne. Du kan købe billetter til bibliotekets arrangementer her på bibliotekets hjemmeside. Spørg på biblioteket, hvis du har brug for hjælp til billetbestilling. 
Arrangementer og aktiviteter, som ikke er planlagt ved sæsonstart, annonceres løbende i pressen, på vores hjemmeside og Facebook.