Om dette arrangement

Tid
8:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Kunstgruppen Kvisten udstiller i X-rummet

Malerier, tegninger og fotografier.

Kunstgruppen Kvisten tæller i alt 7 lokale kunstnere der mødtes hver uge for at kreere kunst og samtidig dyrke socialt samvær.

Gitte Kunkel Klitmøller fra gruppen fortæller: "Vi er alle sårbare på den ene eller den anden måde, og under tovholder Hernan Gonzalez styrker vi både vores kreative evner og sociale færdigheder samt udtrykker vor fælles kærlighed til outsider kunst."

"Vi er alle selvlærte kunstnere, og vores værker spænder bredt – både når det gælder medie, genre og udtryk. Fælles for dem alle er dog, at de ofte er fortolket ud fra selvsamme idé. Vi har i Kvisten nemlig tradition for at ”trække et emne” og derefter skabe et værk ud fra det hver især, for eksempel vartegn fra Næstved, generelle ismer eller helt specifikke stikord. Denne arbejdsmetode giver både en spændende dynamik, styrker samarbejdet og udfordrer den enkelte kunstner.

I gruppen kreerer vi således både fotografier, digitale manipulationer, tegninger, akvareller og akrylmalerier ud fra de samme idéer – og nyder hinandens selskab samtidig! Det er win-win"