Til Eftertænksomme Tirsdage gåes i dybden med et emne
Til Eftertænksomme Tirsdage gåes i dybden med et emne

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Eftertænksomme Tirsdage

Næstved Bibliotek og Grøn Omstilling afholder i fællesskab en diskussionsaften for dig, der vil debattere et aktuelt emne og udvide din horisont.

Eftertænksomme Tirsdage er en ny type arrangement, som Grøn Omstilling har udviklet i samarbejde med Næstved Bibliotek. En ”Eftertænksom Tirsdag” er en diskussionsaften, som ligger en uge efter en af bibliotekets Tænksomme Tirsdage. Debatten bygger videre på emnet fra den Tænksomme Tirsdag. 

Tænksomme Tirsdage er et foredrag med tid til spørgsmål til foredragsholderen samt debat. Der er dog ikke afsat tid til en grundig diskussion af emnet blandt deltagerne. Det råder vi bod på med en diskussionsaften, hvor der er plads til eftertænksomhed og tid til diskussion. 

På en Eftertænksom Tirsdag kan alle komme til orde, og der er ro til at vende og dreje emnerne. Som forberedelse til en Eftertænksom Tirsdag vil der være et skriftligt oplæg på 5 - 10 sider, som uddyber emnet, tilføjer nye aspekter og peger på spørgsmål, der kunne være interessante at tage op. 

Hvis oplægsholderen har publiceret nogle af sine ideer, vil biblioteket fremskaffe eksemplarer, som deltagerne kan låne. Både det lille skriftlige oplæg og publikationerne vil være tilgængelige på selve den Tænksomme Tirsdag, så de kan tages med hjem til overvejelse inden diskussionsaftenen.

Emnet for denne aftens debat er Biodiversitet nu og i fremtiden, som du kan høre mere om ved den Tænksomme Tirsdag den 10. september kl. 19.00-21.00.

Det er gratis at deltage – tilmelding her på siden.
 

Pris
0