Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Store scene
For hvem?

Quiz mig i øret – musikquiz om Melodi Grand Prix

Varm op til Dansk Melodi Grand Prix i Næstved, når Næstved Bibliotek inviterer til en musikalsk dyst, der ene og alene kredser om sangkonkurrencen.

For en enkelt aften lægger biblioteket scene til en særlig Grand Prix-udgave af den yderst populære musikquiz ’Quiz Mig i øret’, der hver måned samler mange musikfans til dyst på spillestedet Stars i Vordingborg.

Jacob Duvier er den alvidende quizmaster, og gennem spørgsmål og lydbidder vil han teste Næstved-niveauet i viden om Melodi Grand Prix.

Quiz Mig i Øret har kørt med succes på spillestedet Stars i Vordingborg de senere år. Vil man opleve hvad konceptet går ud på, er her en gylden mulighed, da quizzen ekstra-ordinært og for en enkelt aften gæster Næstved i anledning af det kommende Melodi Grand Prix. 

Jacob Duvier er musiknørd med stort M og erfaren quizmaster fra de mange aftener med dyst i musikviden på Stars. Hans musiksmag er utrolig alsidig, både hvad angår genrer og perioder. Alle kan derfor være med, - uanset om man er garvet i at deltage i musikquiz eller aldrig har prøvet det før.

Aftenens røde tråd bliver som sagt Melodi Grand Prix – forvent at blive testet i kunstnere og deres sange gennem tiden.

Vi lover at både almindeligt musikinteresserede og hardcore musiknørder vil føle sig hjemme! Tag derfor familie og venner under armen og stil op som hold på Næstved Bibliotek.

Det er gratis at deltage. Ingen tilmelding - man møder blot op.

Og en ekstra bonus: blandt de fremmødte quizdeltagere trækker vi lod om to gratis billetter til Dansk Melodi Grand Prix i Næstved Arena!