Game on!

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Lille Scene
For hvem?

Game on!! - brætspilsdag - hygge, samarbejde og præmier

Hyggelig brætspilsdag med fokus på samarbejdsspil

Katja besøgte os på Kulturnatten 2021. Nu er hun tilbage og har taget endnu flere sjove brætspil med!

Til daglig er Katja ved at uddanne sig i Langes Bog & Idé, hvor hun har været elev de sidste par år og forsynet Næstved med sjove, skøre, svære og fede brætspil. Nu står Katja overfor sin fagprøve. Her har hun valgt at arbejde med en genre, der hidtil er fløjet under de flestes radar: ”Jeg har valgt at arbejde med samarbejdsspil, da der kommer flere og flere brætspil, hvor man enten vinder eller taber sammen. Det er for mig bedre end at blive sur over at blive slået hjem i Ludo hele tiden”, forklarer Katja.

Lørdag den 26. marts overtager hun biblioteksrummet hvor du kan prøve diverse samarbejdsbrætspil. Det er en god idé af have sin telefon med, da nogen spil skal bruge en app for at kunne spilles.

Hvis du har hygget sig ekstra meget denne lørdag, giver Langes Bog og Idé mulighed for at købe spillene med hjem til en fordelagtig pris.

Dette er ikke alt! Som tak for at hjælpe med Katjas fagprøve, uddeler vi på dagen ét gavekort til Langes Bog & Idé til to vilkårligt tilmeldte deltagere. Der er desuden også mulighed for at vinde ét af dagens samarbejdsspil, hvis man udfylder et af Katjas korte spørgeskemaer omhandlende brug af brætspil og spilerfaringer.

Så kig forbi og tag del i en fantastisk spiloplevelse! Vi står selvfølgelig også klar med lidt lækkert til alle gode tabere eller dårlige vindere.

Det er gratis at deltage men kræver tilmelding. Både børn, unge og voksne er velkomne, men vi anbefaler at spillere er 7 år eller mere.

GET UR GAME ON!