Om dette arrangement

Tid
14:00 - 14:45
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Strik og lyt på Glumsø Bibliotek

Glumsø Bibliotek inviterer til ”Strik og lyt”. Her vil en kulturformidler læse højt, mens du i fred og ro sysler med dit strikketøj eller andet håndarbejde.

På flere af bibliotekerne i Næstved Kommune afholdes der ugentlige håndarbejdscaféer. Ligeledes er der også løbende novelle- og digtoplæsninger på Næstved Bibliotek. I efteråret valgte vi på både Næstved Bibliotek og Glumsø Bibliotek at kombinere det i et nyt koncept, som vi kalder ”Strik og lyt”. Konceptet er fortsat på Glumsø Bibliotek i årets første måneder. Og her bliver der afholdt endnu et par gange ”Strik og lyt” i både april og maj. 

Tag strikketøjet med og få læst højt fra en god bog
Til ”Strik og lyt” kan deltagerne i fred og ro sysle med deres strikketøj eller andet håndarbejde, mens en kulturformidler læser højt fra f.eks. noveller, uddrag af romaner eller digte. - Der er ingen forberedelse. Du skal bare møde op. Hvad, der bliver læst op, afsløres først på selve dagen. Denne gang bliver det nok noget med jul, fortæller kulturformidler Vibeke Sølling, som står bag de litterære og kreative arrangementer på Glumsø Bibliotek.

Alle er velkomne – også selvom du bare vil sidde og lytte. Der bydes på en kop kaffe eller te.