Om dette arrangement

Tid
13:30 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Lille Scene
For hvem?

Lyt og byg

Lyt til en lydbog, mens du bygger med LEGO i børnebiblioteket.

Er der noget bedre end at tage hørebøffer på, lukke alt andet ude og forsvinde ind i bøgernes magiske univers. Det fede ved lydbøger er, at man kan lave noget andet mens man læser. Fx bygge med Lego eller tegne. Det får børn og deres forældre muligheden for i denne aktivitet, hvor vi finder Lego og tegnegrej frem til en hyggelig stund på Næstved Bibliotek. Børnekulturformidleren står klar med en masse forslag til gode lydbøger fra eReolen GO.

Du kan vælge at lytte med på ”En Minecraftzombies dagbog” eller du kan vælge din egen lydbog. Når den rigtige bog er fundet, er det bare med at slå lyttebøfferne ud, i gang med at bygge eller tegne og forsvinde ind i en god fortælling. Man kan blive hængende hele dagen eller blot et øjeblik. Lydbogen tager man med sig og kan høre den færdig, når som helst og hvor som helst – der hjemme, i sommerhuset, på bilferien eller ved stranden!

Har du ikke adgang til eReolen Go, vil kulturformidleren hjælpe dig med at blive oprettet som låner, og guide dig i hvordan du finde lyd- og e-bøger.
(medbring sundhedskort hvis du ikke er oprettet som låner på biblioteket)

For børn i alderen 7-13 år. Ingen tilmelding mød blot op.