Næstved Plademesse 2019
Næstved Plademesse 2019

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 15:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Næstved Plademesse 2020

Efter de sidste par års succes med mange ivrige købere, er det helt oplagt at biblioteket fortsætter det gode samarbejde med lokale borgere om at afholde plademesse på biblioteket.

Dog har coronanedlukningen af landet skabt tvivl om arrangementet ville blive til noget i år. Derfor vil der være fokus på afstand og håndsprit, og antallet af sælgerborde er sat lidt ned og der vil være fokus på at der ikke forsamles flere på arealet end tilladt. Derudover afholdes der, som ellers vanligt, ikke koncert som afslutning på messen. 

Der vil være ca. 30 sælgerborde på årets messe med sælgere fra Danmark og Tyskland – heraf flere gengangere fra de tidligere fem års plademesser. 

Grammofonplader, cd’er og kassettebånd kan købes på messen med musik i stilarter som rock, heavy metal, folk, pop, blues og jazz. Fokus er dog helt klart på grammofonplader, da dette medie stadig er midt i en stor renæssance. 

Som et nyt tiltag vil der være et stort salg af noder og cd’er, som er blevet kasseret af biblioteket. Særligt noderne vil nok være eftertragtede, da der er mange forskellige og de er i god stand. 

Endelig skal nævnes at kaffe, Gavalina sodavand fra Klosterbryggeriet og øl fra Næstved Bryghus kan købes til rimelige priser. 

Plademessen arrangeres af Næstved Bibliotek i samarbejde med en lille håndfuld lokale musikelskere med Poul Thaarup i spidsen.

Sponsor:
Logo for Spar Nord